Wat we doen

Voor productie

Wat we doen

Voor productie

Een perfect afgestemde productieomgeving

Duidelijke monitoring van je machinepark, de verschillende lijnen correct aansturen, een overzichtelijke catalogus en nog veel meer. IntoData geeft jou haarfijne controle over je productieomgeving. We centraliseren alle informatie over je producten, halen data uit je machines, zetten de juiste flows op en zorgen dat je snel, eenvoudig en overzichtelijk alles kan raadplegen.

Betere grip op je machines

Spoor problemen tijdig op dankzij duidelijke monitoring. Door alle onderhoudsdata van je machines te centraliseren, kan je preventief werken, ingrijpen wanneer nodig en downtime vermijden.

Naadloos van order naar productie

Dankzij de integratie van ordersystemen met je productie vloeit bestelinformatie vanzelf naar je lijnen. Je verlaagt de kans op menselijke fouten bij het ingeven van bestellingen. Je bent dus zeker dat wat van de band rolt, correct is voor elke klant.

Kleinere foutenmarge

Verminder het aantal foutieve producten dankzij een gecentraliseerde cataloog met alle technische specificaties en fabricage-instructies. Dankzij een 360°-productview hoeft er nooit twijfel te bestaan over grondstoffen, hoeveelheden en assemblage van jouw volledige aanbod.

Klaar voor innovatie en optimalisatie

Dankzij duidelijke monitoring en het verzamelen van data wordt het mogelijk om je lijnen te optimaliseren en innoveren. Je kan bijvoorbeeld aan de slag met AI om onderhoudsschema’s scherper te stellen en meer.

We helpen bij

IntoData zorgt niet alleen voor een 360°-productview, maar voor een gelijkaardig overzicht op je hele productieomgeving. We zetten data in om jouw productie te optimaliseren.

Monitoring

We halen data uit jouw machines en verzamelen ze centraal. Vervolgens kan je monitoring opzetten voor heel je omgeving, met overzichtelijke dashboards.

360-productview

Alle specificaties en informatie om jouw producten te maken, verzamelen we in een centrale cataloog. Iedereen kan steeds aan de gegevens die ze nodig hebben en weet dat ze correct is.

Productieplanning

Door bestellingen vanzelf door te sluizen naar je productieomgeving is het eenvoudiger om de planning op te stellen of aan te passen. Het is steeds duidelijk wat gemaakt moet worden tegen wanneer en wat de status is.

Hoe wij het aanpakken

Om jouw vraag ten gronde aan te pakken, werkten we een uitgekiende aanpak uit gebaseerd op best practices. Zo garanderen we slaagkans, tevredenheid en een maximum aan voordelen.

1

Intake

We gaan met alle stakeholders aan tafel zitten. Tijdens dat gesprek bespreken we de huidige pijnpunten, het ideale resultaat, het IT-landschap en meer.

2

Roadmap

Gebaseerd op jouw input, tekenen we een adviserende roadmap uit om tot de ideale eindsituatie te geraken. Deze aligneert alle partijen en vormt een basis om op terug te vallen.

3

Implementatie

Jij kiest welke aspecten van de roadmap je wilt aanpakken. Wij zorgen dat ze geïmplementeerd geraken volgens de huidige best practices en aan hoogste graad van kwaliteit.

4

Verbeteren

We waarderen langdurige partnerships. Na de implementatie verdwijnen we niet. Samen sturen we bij waar nodig, helpen we je datakwaliteit garanderen en kijken we waar nog kunnen innoveren.

We think data, together for better

Deskundig

Dankzij voldoende interne kennisdeling, vele opleidingen en vlotte samenwerkingen, garanderen wij kwaliteit waarop je kan vertrouwen. Zo zorgen we voor tevreden klanten én medewerkers.

No nonsense

Onze data-experten staan te popelen om met je data aan de slag te gaan. Actie is hier het kernwoord. Wachten, discussiëren en onnodig analyseren, daar hebben we geen zin in. Quick-wins met aandacht voor de grotere structuur is waar we voor kiezen.

Samen nog beter

Zoals diversiteit in data leidt tot betere inzichten, zorgen onze verschillen voor een bruisende cultuur die meer is dan de som van de delen. We gaan respectvol met elkaar om zodat iedereen hier kan aarden. Loyaliteit en vriendschappen tussen collega’s maakt het werk aangenamer voor alle partijen: “It is a pleasure to call these friends my colleagues.”

Integer

We zijn trots op wat we te bieden hebben en gaan steeds op zoek naar de beste oplossing voor jou. Dat betekent soms tegen je verwachtingen in gaan met de nodige onderbouwing, respect en een open geest om een gulden middenweg te zoeken.

Inspireren

Als we onze medewerkers experten noemen dan is dat geen holle marketingbenaming. We zijn graag mee met de laatste ontwikkelingen in data-land – en geloof ons het zijn er veel. Die kennis delen we ook graag om jou te inspireren.

Produceer zonder zorgen

Jouw productieomgeving een boost geven met data, daar willen we graag bij helpen. Onze experten staan je met plezier bij om dit van A tot Z te realiseren. Neem nu contact met hen op.

    Produceer zonder zorgen

    Jouw productieomgeving een boost geven met data, daar willen we graag bij helpen. Onze experten staan je met plezier bij om dit van A tot Z te realiseren. Neem nu contact met hen op.