Over
IntoAnalytics

Over
IntoAnalytics

De juiste data in het juiste formaat tijdig op de juiste plaats

Onze missie

Ons gemotiveerd team gelooft sterk in de meerwaarde van data voor elk aspect van je bedrijf. Dat doen we door via verschillende diensten – data-strategie, data-architectuur en data-engineering –bruikbare en betrouwbare informatie te halen uit hun gegevens en die op de juiste plek, op tijd en in het gepaste format te presenteren. We ademen data en doen ons werk dan ook met veel passie, steeds met een persoonlijke aanpak.

Onze belofte

Uit onze missie vloeit een duidelijke belofte naar onze klanten toe: wij zorgen dankzij data voor tevreden medewerkers én blije klanten. Zo maximaliseren we de waarde die jij uit je bedrijfsgegevens kan halen.

Deskundig

Dankzij voldoende interne kennisdeling, vele opleidingen en vlotte samenwerkingen, garanderen wij kwaliteit waarop je kan vertrouwen. Zo zorgen we voor tevreden klanten én medewerkers.

No nonsense

Onze data-experten staan te popelen om met je data aan de slag te gaan. Actie is hier het kernwoord. Wachten, discussiëren en onnodig analyseren, daar hebben we geen zin in. Quick-wins met aandacht voor de grotere structuur is waar we voor kiezen.

Samen nog beter

Zoals diversiteit in data leidt tot betere inzichten, zorgen onze verschillen voor een bruisende cultuur die meer is dan de som van de delen. We gaan respectvol met elkaar om zodat iedereen hier kan aarden. Loyaliteit en vriendschappen tussen collega’s maakt het werk aangenamer voor alle partijen: “It is a pleasure to call these friends my colleagues.”

Integer

We zijn trots op wat we te bieden hebben en gaan steeds op zoek naar de beste oplossing voor jou. Dat betekent soms tegen je verwachtingen in gaan met de nodige onderbouwing, respect en een open geest om een gulden middenweg te zoeken.

Inspireren

Als we onze medewerkers experten noemen dan is dat geen holle marketingbenaming. We zijn graag mee met de laatste ontwikkelingen in data-land – en geloof ons het zijn er veel. Die kennis delen we ook graag om jou te inspireren.

Ons team

Samenwerken met of deel worden van dit topteam?

Neem contact met ons op!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we kijken er naar uit je te leren kennen. Heb je een vraag, een idee of een uitdaging voor ons of wil je ons gewoon eens face-to-face spreken? Stuur ons gerust een berichtje en we spreken elkaar snel!

    Contacteer ons!

    Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we kijken er naar uit je te leren kennen. Heb je een vraag, een idee of een uitdaging voor ons of wil je ons gewoon eens face-to-face spreken? Stuur ons gerust een berichtje en we spreken elkaar snel!