Partners

Partners

Zonder onze partners kunnen wij ons werk niet doen. Technologie verandert snel en nieuwe technieken volgen en elkaar steeds sneller op. Om binnen deze snel veranderende wereld op de hoogte te blijven van de beste oplossingen voor onze klanten werken wij nauw samen met verschillende partners. Hieronder een overzicht van organisaties die wij als onze partners beschouwen, we werken samen en kunnen op elkaar bouwen.

Vaultspeed

Steeds meer organisaties over de hele wereld vertrouwen op VaultSpeed om het ontwerp, de creatie en de implementatie van hun moderne enterprise datawarehouses te versnellen.

Vaultspeed wil de kloof overbruggen tussen wat IT ziet en wat het bedrijfsleven begrijpt. Deze automatiseringstool ​staat op het kruispunt waar metadatagedreven en modelgedreven automatisering elkaar ontmoeten. Het stelt data-engineers in staat om verrijkte bronmetadata en een intuïtieve gebruikersinterface te gebruiken om elk conceptueel datamodel met uitzonderlijke snelheid te implementeren. De tool sluit aan op de meest populaire ELT(ETL)-tools, bron- en doeltechnologieën en bouwt voort op de herhaalbare patronen van Certified Data Vault 2.0.

VaultSpeed ​​heeft een lange geschiedenis in datawarehousing. Het personeel bestaat uit veteranen uit de branche die al meer dan tien jaar actief zijn in data-integratie en datawarehouse-automatisering.

IntoData

IntoData is van mening dat data ertoe doet: “because data matters”. Ons dagelijks leven wordt meer en meer bepaald door gebruik te maken van data. Organisaties als Netflix of Picnic zorgen ervoor dat het leven aangenamer wordt door het slim inzetten van data. IntoData is een dienstverlener gespecialiseerd in databeheer. Van data migratie, data integratie data kwaliteit en master data management. Zij voorzien bedrijven van de juiste informatie op de juiste plaats en op juiste moment zodat onze klanten de juiste en slimme beslissingen kunnen nemen.