Wat we doen

Voor operations

Wat we doen

Voor operations

Je bedrijf op wieltjes

De voorraad bijhouden, bestellingen plaatsen bij leveranciers, zien dat alles correct geleverd wordt, … de dagelijkse werking van een bedrijf brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Uitdagingen die wij oplossen door jouw data op orde te zetten en ze met elkaar te integreren.

Altijd correct

Door je data te centraliseren of gegevensstromen met elkaar te integreren, zorgen we voor een unieke, correcte bron van gegevens. Gedaan met uitpluizen welk adres in welke tool de correcte is of merken dat de voorraadtelling niet overal hetzelfde resultaat geeft.

Verklein fouten

Integratie van je datastromen laat meer automatisatie toe. Zo verklein je de kans op menselijke fouten, bijvoorbeeld bij het overtypen van informatie van het ene naar het andere systeem. Zo worden orders niet dubbel geboekt en worden de juiste bestellingen steeds naar het juiste adres gestuurd.

Verbeter je werking

Met een enkele bron van waarheid, is het mogelijk om analyses over departementen heen te maken. Dat zorgt voor meer inzichten in je processen. Daardoor identificeer je snel obstakels en kan je bijsturen waar nodig om je werking te optimaliseren.

Tevreden klanten

Vlotte afhandeling van processen, minder fouten, … Het zorgt ervoor dat je jouw klanten beter en sneller kan helpen. Bovendien geeft het je meer tijd om hen bij te staan bij vragen of uitdagingen. Dat waarderen ze ongetwijfeld. Ga voor meer tevreden klanten.

Zie je kosten dalen

Door jouw efficiëntie te verbeteren, kunnen je kosten naar beneden. Geen foute bestellingen meer, onnodige voorraad en minder verloren tijd, jouw kostenplaatje ziet er gegarandeerd een stuk rooskleuriger uit.

Meer efficiëntie

Met een centrale bron van gegevens en meer mogelijkheden tot automatisatie, verloopt het werk een pak vlotter. Tijdrovende, manuele handelingen gebeuren nu in enkele klikken en het is altijd duidelijk waar je correcte informatie vindt.

We helpen bij

Gegevens zijn pas bruikbaar wanneer ze goed gestructureerd zijn. Wij helpen je met het ordenen van je data, we zorgen voor eenheid en we helpen je met het automatiseren van je logistiek proces

Logistiek

Centrale ontdubbelde en correcte gegevens, we zorgen dat jouw logistieke processen op van een leien dakje gaan.

Voorraadbeheer

Wat er via je verschillende kanalen wordt verkocht wordt snel en juist doorgegeven en aangepast in je voorraad. Kom nooit meer voor verrassingen te staan.

Klantgegevens

We maken een einde aan drie verschillende records voor één klant met telkens afwijkende gegevens, bijvoorbeeld. Wij zorgen voor duidelijkheid én bijgevolg voor efficiëntie.

Hoe wij het aanpakken

Om jouw vraag ten gronde aan te pakken, werkten we een uitgekiende aanpak uit gebaseerd op best practices. Zo garanderen we slaagkans, tevredenheid en een maximum aan voordelen.

1

Intake

We gaan met alle stakeholders aan tafel zitten. Tijdens dat gesprek bespreken we de huidige pijnpunten, het ideale resultaat, het IT-landschap en meer.

2

Roadmap

Gebaseerd op jouw input, tekenen we een adviserende roadmap uit om tot de ideale eindsituatie te geraken. Deze aligneert alle partijen en vormt een basis om op terug te vallen.

3

Implementatie

Jij kiest welke aspecten van de roadmap je wilt aanpakken. Wij zorgen dat ze geïmplementeerd geraken volgens de huidige best practices en aan hoogste graad van kwaliteit.

4

Verbeteren

We waarderen langdurige partnerships. Na de implementatie verdwijnen we niet. Samen sturen we bij waar nodig, helpen we je datakwaliteit garanderen en kijken we waar nog kunnen innoveren.

We think data, together for better

Deskundig

Dankzij voldoende interne kennisdeling, vele opleidingen en vlotte samenwerkingen, garanderen wij kwaliteit waarop je kan vertrouwen. Zo zorgen we voor tevreden klanten én medewerkers.

No nonsense

Onze data-experten staan te popelen om met je data aan de slag te gaan. Actie is hier het kernwoord. Wachten, discussiëren en onnodig analyseren, daar hebben we geen zin in. Quick-wins met aandacht voor de grotere structuur is waar we voor kiezen.

Samen nog beter

Zoals diversiteit in data leidt tot betere inzichten, zorgen onze verschillen voor een bruisende cultuur die meer is dan de som van de delen. We gaan respectvol met elkaar om zodat iedereen hier kan aarden. Loyaliteit en vriendschappen tussen collega’s maakt het werk aangenamer voor alle partijen: “It is a pleasure to call these friends my colleagues.”

Integer

We zijn trots op wat we te bieden hebben en gaan steeds op zoek naar de beste oplossing voor jou. Dat betekent soms tegen je verwachtingen in gaan met de nodige onderbouwing, respect en een open geest om een gulden middenweg te zoeken.

Inspireren

Als we onze medewerkers experten noemen dan is dat geen holle marketingbenaming. We zijn graag mee met de laatste ontwikkelingen in data-land – en geloof ons het zijn er veel. Die kennis delen we ook graag om jou te inspireren.

Kies nu voor een vlotte werking

Van een leien dakje, op wieltjes of vlotjes, hoe je het ook omschrijft, wij zorgen voor een betere, efficiënte werking van jouw bedrijf. Onze experten staan voor je klaar om je hierbij van A tot Z te helpen. Neem dus nu contact met hen op.

    Kies nu voor een vlotte werking

    Van een leien dakje, op wieltjes of vlotjes, hoe je het ook omschrijft, wij zorgen voor een betere, efficiënte werking van jouw bedrijf. Onze experten staan voor je klaar om je hierbij van A tot Z te helpen. Neem dus nu contact met hen op.