Wat we doen

Voor marketing en sales

Wat we doen

Voor marketing en sales

Verhoog het rendement van je marketing- en verkoopacties

Je gegevens staan garant voor een juiste segmentering en correcte informatie over je klant. Zo krijg je meer inzicht in wat klanten en prospecten nodig hebben en benader je hen krachtiger. Door beter op hun vragen in te spelen, verbeteren de resultaten van je acties. Je verkrijgt een 360° customer view door alle informatie die je hebt over personen en bedrijven te centraliseren, ontdubbelen en eenvoudig inzetbaar te maken.

Gericht prospecteren

Met een volledig beeld van je klanten en prospecten kan je hen eenvoudig segmenteren en gerichter benaderen. Zo maak je in je acties gemakkelijk onderscheid tussen wie product A zou interesseren en wie product B.

Effectievere verkoop

Krijg zicht op het laatste klantencontact, wat een prospect downloadde op de website of welke producten men al afneemt. Daardoor kan jij prospecten het product of de dienst voorstellen die ze nodig hebben. Of identificeer je snel opportuniteiten voor upselling en cross-selling.

Vermijd onnodig communiceren

Een kerstkaart is leuk, maar niet als je hem drie keer krijgt. Door je klantengegevens te ontdubbelen en te valideren, vermijd je dat sommigen overstelpt worden met jouw communicaties of dat andere klanten niets meer zouden ontvangen.

Innovatieve marketing

Chatbots die vragen beantwoorden op je website, marketing automation, artificiële intelligentie, … het kan alleen als de gegevensstromen in je bedrijf op orde staan en geconnecteerd zijn met de nodige tools.

Verrijkte klantengegevens

Jouw gegevens vullen we aan met openbare bronnen zodat het profiel van je klanten nog uitgebreider wordt. Deze extra informatie kan je vervolgens gebruiken om je verkoop- en marketingacties bij te scherpen.

Eenvoudiger GDPR-proof

De privacy van je klanten en andere contacten is essentieel. Als je duidelijk zicht hebt op wat je allemaal over hen bijhoudt, kan je privacy garanderen. Door alles te integreren of te centraliseren kan je beter voldoen aan de wetgeving.

We helpen bij

Wie vlotte en effectieve marketing en verkoop kan smaken, is bij ons aan het juiste adres. Door jouw klantengegevens in orde te brengen, zorgen we voor een betere werking.

Segmentering

Wij zorgen dat alle informatie over je klanten en prospecten juist en up-to-date is. Zo kan jij duidelijke en gedetailleerde segmenten opstellen om hen gerichter te benaderen.

Marketingtools

Maak maximaal gebruik van je marketingtools door je andere applicaties ermee te integreren. Zo kan je je werking nog grondiger automatiseren. Minder werk voor meer succes.

360° customer view

Voorbereid naar een gesprek met een prospect gaan? Dankzij ons werk krijg jij een volledig profiel van de personen met wie je gaat samenzitten. Dat vereenvoudigt en versoepelt de zaken ongetwijfeld.

Hoe wij het aanpakken

Om jouw vraag ten gronde aan te pakken, werkten we een uitgekiende aanpak uit gebaseerd op best practices. Zo garanderen we slaagkans, tevredenheid en een maximum aan voordelen.

1

Intake

We gaan met alle stakeholders aan tafel zitten. Tijdens dat gesprek bespreken we de huidige pijnpunten, het ideale resultaat, het IT-landschap en meer.

2

Roadmap

Gebaseerd op jouw input, tekenen we een adviserende roadmap uit om tot de ideale eindsituatie te geraken. Deze aligneert alle partijen en vormt een basis om op terug te vallen.

3

Implementatie

Jij kiest welke aspecten van de roadmap je wilt aanpakken. Wij zorgen dat ze geïmplementeerd geraken volgens de huidige best practices en aan hoogste graad van kwaliteit.

4

Verbeteren

We waarderen langdurige partnerships. Na de implementatie verdwijnen we niet. Samen sturen we bij waar nodig, helpen we je datakwaliteit garanderen en kijken we waar nog kunnen innoveren.

We think data, together for better

Deskundig

Dankzij voldoende interne kennisdeling, vele opleidingen en vlotte samenwerkingen, garanderen wij kwaliteit waarop je kan vertrouwen. Zo zorgen we voor tevreden klanten én medewerkers.

No nonsense

Onze data-experten staan te popelen om met je data aan de slag te gaan. Actie is hier het kernwoord. Wachten, discussiëren en onnodig analyseren, daar hebben we geen zin in. Quick-wins met aandacht voor de grotere structuur is waar we voor kiezen.

Samen nog beter

Zoals diversiteit in data leidt tot betere inzichten, zorgen onze verschillen voor een bruisende cultuur die meer is dan de som van de delen. We gaan respectvol met elkaar om zodat iedereen hier kan aarden. Loyaliteit en vriendschappen tussen collega’s maakt het werk aangenamer voor alle partijen: “It is a pleasure to call these friends my colleagues.”

Integer

We zijn trots op wat we te bieden hebben en gaan steeds op zoek naar de beste oplossing voor jou. Dat betekent soms tegen je verwachtingen in gaan met de nodige onderbouwing, respect en een open geest om een gulden middenweg te zoeken.

Inspireren

Als we onze medewerkers experten noemen dan is dat geen holle marketingbenaming. We zijn graag mee met de laatste ontwikkelingen in data-land – en geloof ons het zijn er veel. Die kennis delen we ook graag om jou te inspireren.

Schieten op scherp met jouw marketing en verkoop?

Onze experten staan je met plezier bij om jouw marketing en verkoop op rolletjes te laten lopen door alle klantengegevens eenvoudig en centraal beschikbaar te maken. We verbinden deze ‘single source of truth’ ook met alle applicaties waar je deze informatie nodig hebt. Klaar om zo jouw inspanningen kracht bij te zetten? Neem dan contact op met onze experten.

    Schieten op scherp met jouw marketing en verkoop?

    Onze experten staan je met plezier bij om jouw marketing en verkoop op rolletjes te laten lopen door alle klantengegevens eenvoudig en centraal beschikbaar te maken. We verbinden deze ‘single source of truth’ ook met alle applicaties waar je deze informatie nodig hebt. Klaar om zo jouw inspanningen kracht bij te zetten? Neem dan contact op met onze experten.