Je klant-gegevens helemaal in orde

Je klant-gegevens helemaal in orde

Probeer onze
Data Quality Accelerator
om je gegevens op te schonen

Onze Data Quality Accelerator haalt alle onzuiverheden en fouten uit je gegevens. Dankzij de DQ Accelerator krijg je ontdubbelde, opgeschoonde en gevalideerde data die:

  • Je marketing-acties gerichter en beter maken
  • De kostprijs van je software-abonnementen onder controle houdt
  • Je verkoop een boost geeft
  • Duidelijkheid schept in je klantenbestand

Wil je de kracht van onze software zelf uitproberen en zien hoe het gesteld is met de kwaliteit van jouw klantendata? Bezorg ons tot maximum 10.000 records. Wij geven je gratis een gedetailleerd statusrapport.

Check gratis de kwaliteit van jouw klantgegevens

Wil je de kracht van onze DQ Accelerator zelf ondervinden? In slechts drie stappen weet je hoe het met jouw data gesteld is.

Verzamel je klantgegevens

Stuur je dataset door naar ons

Ontvang je kwaliteitsrapport

Betere klantgegevens zijn goed voor je bedrijf

Effectieve marketing

Foute e-mailadressen, dubbels, ontbrekende gegevens, de kwaliteit van jouw marketingdatabases bepalen in grote mate het succes van je acties. Dankzij ons framework achterhaal je snel waar je een .be bent vergeten of zorg je ervoor dat je jouw kerstkaart niet vijf keer naar hetzelfde bedrijf stuurt. Bovendien kan je zo betere segmentering opzetten die het resultaat van je campagnes ongetwijfeld een boost geeft.

Boost je verkoopcijfers

Ga altijd met de juiste en meest actuele informatie naar een verkoopgesprek. Als sales ga je liefst gewapend met zoveel mogelijk info naar een klant of prospect. Door je data te consolideren, vermijd je dat gegevens en historiek verspreid zitten over meerdere accounts. Jouw verkoopsploeg vindt alles terug, zonder iets te missen. Dat zorgt voor nieuwe klanten of meer mogelijkheden voor upselling en cross-selling.

Gestroomlijnde logistiek

Stuur leveringen steeds naar de juiste personen en adressen. Onvolledige adressen, klanten met meerdere locaties of mensen die meerdere keren in je systeem zitten, zorgen vaak voor extra logistieke kosten. Door je databases op orde te zetten, vermijd je tijdverlies, verkeerde leveringen en ontevreden klanten.

Een betere bottom-line

Degelijke databases zorgen voor gerichtere marketing. Je sales kan met de juiste informatie het gesprek aangaan en je omzet zal er wel bij varen. Maar je spaart ook kosten uit. De kost van veel software-abonnementen hangt namelijk af van het aantal records dat je erin laadt. Door dubbels eruit te halen, kom je misschien wel toe met een kleinere licentie.

Probeer de kracht van onze Data Quality Accelerator gratis uit.

Hoe werkt ons Data Quality Accelerator-framework?

Harmonisatie

Wanneer we jouw data ontvangen, zorgen we ervoor dat je gegevens op een uniforme manier in een database komen. Daarvoor ontwikkelden we ons eigen ‘common data model’ waarin we informatie opdelen en taggen volgens de belangrijkste standaarden. Na de initiële mapping is dit model eenvoudig te kopiëren en hergebruiken op je andere databases.

Standaardisatie

Na harmonisatie gaan we aan de slag om jouw data effectief op te schonen, te valideren en waar nodig te verrijken. Zo krijg je niet alleen gegevens waarvan je weet dat ze correct zijn, ze worden ook aangevuld waar zaken ontbreken. We vullen onvolledige adressen aan of splitsen zaken op zoals postcode en plaats.

Ontdubbeling

Uiteindelijk gaan we aan de slag om jouw gegevens te ontdubbelen. Daarvoor werken we met matching-regels. Zijn we niet helemaal zeker of iets een dubbel is, dan krijg je een melding om zelf bij te sturen. Eens we de dubbels hebben geïdentificeerd, gaan we systematisch bepalen welke van de records de beste is. We houden één record over en eventuele extra informatie die in de dubbels stond, wordt eraan toegevoegd.