Vaultspeed kiest voor IntoAnalytics als Nederlandse implementatiepartner

Datawarehouse Automation zien wij als belangrijke ontwikkeling om de ontwikkelcyclus van datawarehouses drastisch te verkorten. Om die reden zijn wij blij aan te kunnen kondigen dat we partner zijn geworden van Vaultspeed.

In het streven om het ontwerp, de creatie en de implementatie van een modern enterprise datawarehouse te versnellen, wenden steeds meer datawarehouse-klanten zich tot VaultSpeed-automatisering. IntoAnalytics, een toonaangevend (big-)datamanagement- en analysespecialist gevestigd in Amsterdam, heeft een samenwerking aangekondigd met VaultSpeed om de op VaultSpeed SaaS gebaseerde datawarehouse-automatiseringsoplossing te implementeren en te ondersteunen.

IntoAnalytics helpt haar klanten de kloof te overbruggen tussen wat IT ziet en wat het bedrijf begrijpt. De Data Vault-automatiseringstool van VaultSpeed speelt een essentiële rol op het kruispunt waar metadatagestuurde en modelgestuurde automatisering elkaar ontmoeten: een intuïtieve automatiseringsinterface geïntegreerd met de beste datastackoplossingen zoals Talend ETL en gericht op de meest populaire datawarehouses zoals Microsoft Synapse, Snowflake en Google BigQuery, Greenplum en Exasol.

Andreas Schurch, VP Global Partnerships

“We are thrilled to launch this partnership with IntoAnalytics. They have proven skill and experience in putting data integration at the fingertips of their clients in the Benelux and beyond helping them better respond to customer needs and social trends. Working together we can provide our mutual customers with even greater speed and efficiency.”

“Digitale transformatie staat op de agenda van veel bedrijven, maar om die transitie succesvol te maken, hebben organisaties een wendbare en flexibele basis nodig. Wij geloven dat we samen met VaultSpeed onze klanten kunnen ondersteunen met schaalbare dataplatformen, die hen een voorsprong geeft.”
Stefan Aukema, Managing Partner

Meer weten? neem contact met ons op!